Eleştirel Erkeklik İncelemeleri İnisiyatifi, düzenledigi atölye dizisinin ilk ayagini Ankara’da tamamliyor. Ankara Üniversitesi KASAUM’un ev sahipliğinde ve işbirliği ile düzenlenecek

“Ağır Erkeklik: Erkekliğin Ağırlıgı” başlıklı atölye iki oturumdan olusacak, ilk oturumda Selin Akyüz “Er Meydani: Turkiye’de Siyasi Erkeklik Halleri” başlıklı bir sunum üzerinden politika ve erkeklik ilişkisini tartisacak. İkinci oturumda Beril Türkoglu “”Fay Hattında Erkeklikler: Çalışma ve İşsizlik Ekseninde Erkekliğe Bakış” başlıklı sunumu üzerinden iş dünyası ve erkekliği tartisacak.

Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsünde Eğitim Bilimleri Fakültesi Drama Salonunda 10:00-18:00 saatleri arasında düzenlenecek atölyeye katılım, fiziksel koşullar ve atölyenin yapisi geregi 25 kisi ile sınırlıdır. Atölyeye katilmak icin 22 Nisan 2014 tarihine kadar masculinitiesjournal@gmail.com adresine bir mail ile başvurmanız yeterlidir.

“Ağır Erkeklik Erkekliğin Ağırlığı” Atölyesi Programı için tıklayınız.