Anabilim Dalımız lisansüstü (doktora ve yüksek lisans) ders programlarımız 12-19 Eylül 2022 tarih aralığında netleşecek olup, web sayfamızda duyurusu yapılacaktır. Derslerin çevrimiçi/yüz yüze yapılacağı bilgisi de program içeriğinde yer alacaktır.

Kadın Çalışmaları Anabilim Dalı Doktora ve Yüksek Lisans Programlarına Hak Kazanan, Kesin Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Dikkatine!

2022-2023 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı için Anabilim Dalımıza hak kazanıp, kesin kayıt yaptıran öğrencilerin programa ilişkin duyuruları alabilmesi için 12-19 Eylül 2022 tarih aralığında fidansabaz@gmail.com adresine mail atıp, “aukadın öğrenci ağı” grubuna üyelik talep etmeleri rica olunur.

İhtiyaç duyulduğunda ilgili bölüm sekreterine 0(312) 320 55 95 numaradan ulaşabilirsiniz.