Panel-Çocuk GelinSiyasal Bilgiler Fakültesi İnsan Hakları Öğrenci Topluluğu işbirliği ile düzenlenen Çocuktan Gelin Olmaz: Çocuk Yaşta Evlilik ve “Çocuk Gelinler” Paneli 15 Mayıs 2014 tarihinde, 15.00-18.00 saatleri arasında Siyasal Bilgiler Fakültesi Aziz Köklü Salonunda gerçekleştireceğimiz panel Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 öğleden sonra yaşanan acı olaydan dolayı panel programımızı ileri ki bir tarihte gerçekleştirmek üzere iptal etme kararı aldık. En yakın zamanda panelimizin yeni tarihi belirlenip sizlere  bildirilecektir. Kaybettiğimiz tüm işçilerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

KASAUM & SBF İNSAN HAKLARI TOPLULUĞU